Jom Follow!!!

Tuesday, May 17, 2011

Alhamdulilah......


Alhamdulillah...

syukran ya Allah....

terima kasih kerana memberi hambamu ini kejayaan...

kejayaan yang tidak disangka-sangkan untuk mendapatkannya..

kejayaan yang dapat mengembirakan hati 
En Ghazali dan Pn Noridah..

kejayaan demi masa depan yang lebih cerah akan datang...

terima kasih ya Allah..

tepat jam 10 pagi...

hmmmm...tak sabarnya nak tengok result...

harap-harap lulus la ke semua subjek...

tak nak repeat subjek...

tak nak kecewakan mak ayah..

tak nak setahun jadi setahun setengah...

tak nak....... !

Ya Allah jauhkan la daripada apa yang aku fikirkan ini...

bismillahiramanirahim....

sila masukan no matrix dan no kad pengenalan anda..

08PKA10F****

900504******

The Page Cannot be Displayed..

uiishhh..asal ni.. ?

tak pe2 cuba lagi....
dua..tiga kali cuba pun...
The Page Cannot be Displayed..
uiishhh..beroadband celcom ni problem ke..
cuba buka facebook..

boleh pulak..

rupanya ramai sahabat-sahabat tidak boleh bukak juga..

line bz...

ramai sangat student nak tengok...

tak pe2..kita cuba lagi..

usaha itu kan tangga kejayaan....

cuba lagi....

jam menunjukan hampir pukul 1 tengahari...

tak boleh bukak juga...

daripada pagi sampai tengahari..

daripada panas terik sampai hujan...

daripada tak masuk waktu solat sampai lah waktu solat isyak..

yang muncul hanyalah....

" The Page Cannot be Displayed "

mendera jiwa pelajar ni namanya...

tak pe sabar ya Afifah...

sambil-sambil tengok tv tu...

tangan ni duk tekan-tekan juga la...

tapi mata menghadap tv...

tiba-tiba....

klik tu save..klik tu open...

ya Allah dah boleh bukak..

dup dap..dup dap...jantung ni...

mata ni tengok status dulu...

Lulus..scroll lagi ke bawah....

Lulus...Lulus..Lulus...

alhamdulilah...
lulus kesepuluh-sepuluh subjek....

terus ambik hp...

telefon Ainul Elmy..

sahabat yang sama-sama pagi petang menelaah kat library..
treett..treett...

Ainul.......kita lulus...

hu ? awak dah boleh bukak ?

dah..dalam hati...

aku lupa nak tengok pointer....

ambik mouse scroll kebawah...

3.**

syukur alhamdulilah ya Allah...

fa tengokkan untuk kita...

ok2...ym ok...

bagi no ic awak....

 pap ! talian di putuskan...

alhamdulilah syukur sangat-sangat ya Allah...

kami berdua berjaya bersama-sama.....

apa-apa pun untuk sem depan...

kita akan usaha lebih lagi ok...

kejayaan kita adalah kejayaan bersama...

syukran ya Allah..
terima kasih En Ghazali & Pn Noridah atas doa dan redhomu.....
terima kasih pensyarah-pensyarah politeknik shah alam..
terima kasih kawan-kawan di atas kesudian doamu terhadapku..
terima kasih semua =)

peringatan saya..
kepada pihak yang tidak bertanggungjawab..
tak payah nak tengok result orang lain tanpa pengetahuan tuannya...
menceroboh hak peribadi seseorang itu hukumnya berdosa...
anda itu islam hukum dosa pahala pun anda tak tahu ke ?
ingat ye... !
kawan-kawan anda tak redho apabila
resultnya dilihat tanpa pengetahuanya...
tepuk dada tanya iman.....
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

pOHon HiJAu said...

lol ngpe nh fifah????
spe yg ceroboh???

nadiyahashim said...

TAHNIAH...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright •.¸❤SuBuHmEnJeLma•.¸❤ 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .